Om Pratsugen
Pratsugen är ett företag som på ett seriöst sätt förmedlar telefonkontakt mellan dig och vanliga svenska tjejer/ killar. Alla som finns på linjen har stor erfarenhet av livet och mycket att ge. Varmt välkommen, vi hoppas du hittar vad du söker.

Vi erbjuder ett stöd i vardagen

Pratsugen erbjuder ett stöd i vardagen. Hit kan du ringa för att lyssna, prata, eller dela tankar och funderingar. Ibland behöver vi prata av oss, berätta om jobbet, dela problem och så vidare. Den du ringer är alltid glad och intresserad av att prata med just dig. Våra anställda måste dock alltid bemötas med respekt, de är känslomässiga människor precis som du.


Är det vanliga tjejer?
Hos oss jobbar bara tjejer och killar med stort personligt intresse av livet. De är helt vanliga människor, precis som du och jag. Alla samtal kopplas live och anonymt direkt hem till resp person.

Tjejen var upptagen, måste jag betala?

Har du ringt 0900-208 50 40 så kostar det from att du blir informerad om kostnaden, tills du lägger på luren.

Är samtalen privata?
Alla samtal sker helt privat. Du kopplas anonymt hem direkt till den tjej eller kille du valt att prata med. Precis som vid ett vanligt telefonsamtal finns det ingen ytterligare som kan lyssna på vad ni säger. Den du pratar med kan inte heller få någon information om vem du är, vad du har för telefonnummer eller liknande, hon vet bara det du själv berättar.

Vad får vi prata om?
Du väljer själv vad samtalet ska handla om. Är du mer tystlåten eller kanske lite blyg så hjälper tjejen dig mer än gärna att berätta och beskriva. Inget är tabu, du sätter gränserna. Dock väljer vi att följa lagen och får inte prata om sex. Vi följer Etiska Rådets regler. Eftersom tjejen du ringer också är en vanlig människa, så kommer hon säga ifrån om något ämne blir för känsligt för just henne. Alla samtal måste ske med ömsesidig respekt.

Kan jag träffa tjejen i verkligheten?
Nej, detta är endast en dialog via telefonen, du kan inte få personens adress, privata telefonnummer, email eller liknande. Och tjejerna träffar ingen i verkligheten.

Jag tror jag har fått en faktura felaktigt
Normalt läggs kostnaden på din telefonräkning. Har du använt någon annan tjänst använder vi en kvalitativ adresskontroll för fakturautskick via Svea Ekonomi. Det är extremt sällan som en faktura skickas ut felaktigt. Om du inte känner igen tjänsten eller fakturan kan det bero på att någon annan har använt din telefon felaktigt. Du ska då självklart begära ersättning från den som ringt olovligt. Men oavsett är du som ägare av abonnemanget dessvärre alltid skydlig att betala fakturan. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Jag har flyttat och vill byta adress
Kontakta oss så hjälper vi till att registrera din nya adress. Enklast gör du det genom att maila oss den gamla och den nya adressen tillsammans med det telefonnummer du har.