Prata med Elin 24 år 
 

rubriken här
"Det finns bara en av dig, på gott och ont", säger de som känner mig.

Jag är en typisk Vattuman och en typisk Lillasyster. Funderar mycket över allt möjligt och håller mig gärna kvar i drömmarnas och fantasiernas värld. Jag är en ganska känslig liten tjej som vill världen väl och som älskar att få krypa intill någon bara för att bli smekt över håret och höra någon berätta en historia eller lite verklighet och jag vill ge detsamma tillbaka. Jag är intelligent, väldigt verbal och kreativ men om en glödlampa går tar jag tacksamt emot hjälp...

Jag är en sådan som människor gärna hjälper med det vardagliga och verklighetsnära samtidigt som jag är den de vänder sig till när de behöver råd i fajter mot myndigheter, någon som inte dömer när de slåss med sig själva eller är oense med sina nära. Jag är också det självklara valet om de behöver hjälp att skriva ihop något, vill diskutera 27 möjliga meningar med livet, vill gå ut och leta älvor om morgonen eller om de behöver en tillgiven kram eller en snäll mjuk lugg som stryker mot kinden. Jag är också ett bra alternativ när de vill ha någon att flamsa med, även om de då får räkna med risk för pinsamma situationer. Jag kan vara normal också. Ibland.

Jag vill lära känna dig. Jag vill få veta vem du är, vad du tycker om och vad som kan få dig att skratta eller hisna. Jag vill finnas för dig och vara någon du kan lita på och tycka om.
 

Elin pratar svenska
Elin speak English

Prata med Elin:

25.90 kr/min. Minst 18 år samt äga telefonabonnemanget du använder.


Call from Norway From Norway: 829-905 17

Call from Finland From Finland: 0700-41 68 21

Slipp faktura, förskottsbetala ditt samtal Förskottsbetala online >>
 


Mer information:


Ring fra norge 829-905 17
Bor du i norge kan du ringe oss og snakke ved våre jenter. Privat live. Gutter ring.
829-905 17 (27 Nok/min)

Soita 0700-41 68 21
Vain ruotsalainen tyttö. Puhua Elin kanssa nyt. Soita
0700-41 68 21 (2.71 Euro/min)

Var syns denna?:


Elin Samtalsbeskrivning:

/Elin